Just Britney advokaadile Sam Inghamile oli palju etteheiteid, sest kuni eelmise aasta lõpuni ei teadnud laulja, et ta saab eestkostet vaidlustada, kuigi Ingham oli tema advokaat alates 2008. aastast. Lisaks kulges kogu asjaajamine viimasel poolaastal äärmiselt aeglaselt.

Kohtu poolt määratud Sam Ingham astus viimaks tagasi ja nüüd otsustas kohus, et Britney saab endale ise esindaja valida ning eestkoste lõpetamise vastu võidelda.

Otsus tuli kolmapäeval, mil Britney Spears astus vähem kui kuu aja jooksul juba teist korda kohtus üles. Britney nõudis taaskord, et tema isa Jamie Spears tema rahaasjade juurest eemaldataks.

Ta nõudis seda kohtus juba teist korda, aga nüüd nimetas isa rolli eestkoste ärakasutamiseks. "Olen siin, et kaebus esitada. Olen vihane ja teen seda," rääkis laulja läbi oma advokaadi telefoni.

"Te lubate mu isal mu elu ära rikkuda. Pean temast lahti saama ja esitan tema vastu kaebuse eestkoste ärakasutamises," lisas ta.

Laulja toetajad kogunesid nii kohtumaja ette kui ka teisele poole riiki Washington DC'sse, kui istung kestis.

Pärast otsust postitas Britney Instagrami video, kus ta hundiratast teeb, tänades sellega oma fänne ja toetajaid.

Britney on end esindama valinud endise föderaalprokuröri Mathew Rosengarti, kelle ülesanne on nüüd keerulises juhtumises õige lahend saavutada. Ta on oma karjääri jooksul esindanud selliseid Hollywoodi suurninasid nagu Steven Spielberg ja Sean Penn.

Eile istungil esindas Britneyt veel Sam Ingham, kes eelmisel nädala andis sisse lahkumisavalduse, mis peagi kohtu poolt kinnitatud saab.

Britney põhiliseks eesmärgiks on oma isa eestkostest eemaldamine, kes sunnib teda tegema mitmeid psühholoogilisi teste, mis mitte kuhugi ei vii. Tal pole selle vastu midagi, et Jodi Montgomery tema isiklike asjade eestkostjana jätkab, aga Jamie, kes kontrollib tema 60 miljoni dollari suurust varandust, peab lahkuma.

Britney on süüdistanud oma isa selles, et ta keelab tal abielluda ja lapsi saada. Aga Jamie Spearsi esindajad ütlevad, et alates 2019. aasta septembrist ei vastuta isa tütre isiklike otsuste eest, seega see süüditus ei päde.

Kas Mathew Rosengart on eestkoste küsimuses edukam kui Sam Ingham, näitab aeg.