Fergie kasvas Dianaga koos üles ning oli temaga lähedane kuni surmani. Endise Yorki hertsoginna sõnul oleks tema lapsepõlvesõbranna tänasel päeval ülimalt uhke selle üle, millised mehed on tema poegadest sirgunud, ning samuti oleks tal hea meel ka oma miniate üle.

"Ta oleks uhke oma poegade ja nende naiste üle. Ta oleks täpselt nagu mina ehk tema kinnisideeks oleks tema lapselapsed. See oli midagi, mida ta armastas," kirjeldab 61-aastane Fergie.

Prints Andrew endise abikaasa sõnul oli Dianal hea suhe ka tema tütarde Beatrice'i ja Eugeniega ning kindlasti oleks see kestnud siiani. Seda ei saa öelda aga prints Charles, kes väidetavalt soovib võimalikult ruttu kuninglikku perekonda kitsendada ning oma vennatütreid võimalikult kaugele kuninglikest kohustustest hoida.

"Diana jumaldas mu tüdrukuid ja armastas oma poegi. Praegune olukord oleks olnud tema jaoks paradiis," arvab Fergie.

Intervjuus puudutab naine ka valusat teemat ehk seda, mis juhtus tema ja Diana vahel enne viimase surma. Nimelt on teada, et sõbrannad läksid mõned kuud enne saatuslikku autoavariid tülli.

"Me lubasime teineteisele, et me jääme alati kokku. Mitte kunagi ei olnud mingeid asju meie vahel. Aga kõik teised soovisid, et me oleks tülis, sest koos olles olime me väga tugevad. Inimesed tahavad alati lõhkuda midagi nii kindlat."