Hensugusta külastas enda sõbrannaga restorani, mida kajastas ka enda vlogis. Nimelt polnud sealsed teenindajad just kõige professionaalsemad.

Kõigepealt kallati neile morssi suurest kraaniga purgist, mille kraan üles ütles. Kui teenindaja abi palus, ütles teine selle peale: "Loksuta". Olukorda kommenteeris ka Henri sõbranna: "..kui Gordon Ramsay seda näeks praegu..".

Seejärel toodi lauda menüüd, mida välja printides oli ilmselt tint otsa saanud, sest ühtegi rooga seal kirjas ei olnud. Lisaks tühjadele menüüdele kõlas raadiost juba mitmendat korda Mariah Carey jõululaul.

Noad-kahvlid visati lauale ning lauda toodi soe vesi. "Ma kujutan ette, et USA-s ongi mingid sellised restoranikohad.." sõnab juutuuberi sõbranna. "Siin on täielik kaos. Üks teenindaja räägib lihtsalt telefoniga, keegi oli särgita. Sul võeti lihtsalt toit ära vist.." räägib Henri.

Tegelikult oli tegemist "sita teeninduse õhtusöögiga", mida korraldab kingitus.ee. Henri sõnul oli toit maitsev ning ta soovitab kõigil kogemusest osa saada. Kingitus.ee sõnul saab seal elu kõige kehvema teeninduskogemuse.