Samal ajal, kui UK hakkab üha enam ja enam piirama oma kodanikke liikumist, kuna COVID-19 delta-tüvi on riigis rohkem levima hakanud, toetab Eric Clapton vaktsineerimata inimesi, kirjutas TooFab.

Clapton on tuntud vaktsiinide vastane ning ei ole peljanud sellest ka rääkida. Ta avaldas koos Van Morrisega 2020. aastal loo "Stand and Deliver", mis räägib karantiinide ja mandaatide vastu.

Nüüd on ta võtnud sõna Briti peaministri vastu, kes teatas esmaspäeval, et edaspidi on ööklubidesse ja teistesse peopaikadesse sisenemiseks vaja vaktsiinipassi.

"Jälgides peaministri esmaspäeval tehtud avaldust, tunnen ma, et pean samaga vastama," ütles Clapton läbi sotsiaalmeediaplatvormi Telegram. Platvormi omanik on arhitekt, produtsent ja vaktsiinivastane Robin Monotti Graziadei.

"Soovin teada anda, et ma ei esine ühelgi laval, mille publiku seas on diskrimineeritud liikmeid. Kui kõikidele inimestele ei ole antud võimalust kontserti vaadata, siis võtan ma endale õiguse esinemine tühistada."

Praeguse seisuga on Eric Claptoni järgmine esinemine UKs 2022. aasta mais. Seni ajani esineb ta USAs, kus piirangud on lõdvemad, eriti osariikides, kus ta järgmisena üles astub - Florida, Georgia, Louisiana, Tennesse ja Texas.