Maailma ilusaimaks tüdrukuks nimetatud Thylane Blondeau (20) on nüüd suureks kasvanud ning teenib elatist modellina.

Neiu sai sensatsiooniks juba väga noores eas. Ta alustas modellindusega 4-aastaselt, kõndides prantsuse moelooja Jean Paul Gaultieri ja hiljem kuulsate disainerite nagu Dolce & Gabbana, L'Oréal ja Babylos moešhowdel.

Nii mõnelegi võib meenuda noor modell aastast 2007, mil toona 6-aastane Thylane nimetati maailma ilusaimaks tüdrukuks. Noor nägu pälvis suurt tähelepanu ja sai üleöö kuulsaks. Sealt edasi algas ta modellikarjäär jõudsalt, saades kümneaastaselt maailma noorimaks modelliks, kes kunagi on poseerinud moeajakirjale Vogue Paris.

Thylane on endise Prantsuse jalgpalluri Patrick Blondeau ning näitlejast ja telesaatejuhist Véronika Loubry tütar.

Vaatamata sellele, et neiu on olnud lapsmodellina edukas, on Thylane ka täiskasvanuna väga õnnestunult modellimaailma sisenenud. Modell tegi oma esimese catwalk'i debüüdi 2017. aasta veebruaris Milano moenädalal Dolce & Gabbana jaoks ning septembris kutsuti ta tagasi ka nende sügisele moešhowle. Samal aastal sai neiust L'Oreal Paris reklaamnägu ning veel on ta töötanud selliste kuulsate brändidega nagu Chanel, Ralph Lauren ja Lacoste.

17-aastaselt pälvis modell teist korda tiitli "kõige kaunim tüdruk".

20-aastast modelli esindab IMG modelliagentuur, kus samuti on õed Gigi ja Bella Hadid ning Cindy Crawfordi tütar Kaia Gerber.

Thylane'i lummav ilu on toonud talle ka üpris suure jälgijaskonna sotsiaalmeedias. 20-aastane iludus, kellel on Instagramis rohkem kui 4 miljonit jälgijat, hullutab jätkuvalt oma fänne vapustavate fotosessioonide ja reisipiltidega. Prantsuse modell on ka rõivabrändi No Smile asutaja, mis müüb vabaaja- ja spordiriideid.

Viimati nähti teda koos kallima Ben Attal'iga puhkamas Saint-Tropez'is Prantsusmaal.