29-aastased kaunitarid on kutsutud pea igale nooblile üritusele Euroopas ning nende ilu on katnud maailmakuulsaid moeajakirju. Tänavu olid nad ajakirja Tatler kaanestaarid ning andsid esimese ühise intervjuu. Usutluses räägiti ka nende varalahkunud tädist, kes suri, kui kaksikõed olid alles viieaastased.

"Me teadsime teda alati ainult oma tädina. Lõuna-Aafrikas üles kasvades oli mul tõesti väga vähe aimu sellest, kui oluline ikoon ta maailma jaoks oli. Sain sellest aru, kui olin vanem," ütles Eliza.

Siiski on Spenceri kaksikud hoidnud võrdlemisi madalat profiili. Eriti võrreldes oma vanema õe Kittyga, kes on aastaid töötanud modellina. Ta on esindanud kalleid brände nagu Dolce & Gabbana ning Bulgari. Siiski pole Kitty suhted oma isa Earl Spenceriga eriti soojad, sest viimane ei tulnud tema sel suvel aset leidnud pulmapeole. Väidetavalt ei meeldi Diana vennale, et tema tütar abiellus endast tunduvalt vanema mehega.

Spencerite perekonnal on oodata aga juba järgmist pulma. Amelia on olnud koos oma personaaltreenerist peigmehe Greg Malletiga juba 11 aastat ning aasta tagasi otsustas mees lõpuks ühele põlvele laskuda. Hetkel pole pulmapäeva avalikkult välja kuulutatud, aga paar on kinnitanud, et nad tegelevad ürituse korraldamisega juba vägagi aktiivselt.