Ei pea omama professionaalset silma selleks, et näha, et tegemist on vägagi retušeeritud fotoga. Nimelt näevad nii Harry kui ka Meghan paljude kommentaatorite arvates välja lausa liiga perfektsed. Võlts näeb välja ka nende selja taga olev aed, mis on jäetud fookusest välja.

"See foto näeb välja photoshopitud. Samuti näitab nende paigutus seda, kuidas neist tahetakse muljet jätta: see on Meghani saade ja Harry on lihtsalt tema kõrvalosatäitja,” seisab ühes populaarses Twitteri säutsus. "Kuigi Harry tundub, nagu ta oleks pildile üldse arvuti abil lisatud, siis see on tegelikult ka kõige enam retušeeritud foto, mida ma olen kunagi näinud," on kirjutanud teine Twitteri kasutaja.

Samuti pakub paljudele nalja ka eile 37. sünnipäeva tähistanud printsi poos. Nimelt on Harry pandud nõjatuma aia vastu selleks, et ta oleks oma abikaasaga pildil ühepikkune. Kuid naljahammaste arvates näeb prints välja, nagu ta oleks Meghani juuksur, kes pärast soengu tegemist koos kliendiga peeglisse vaatab ja küsib: "Kuidas meeldib?"