Helena arvab, et tekkinud poleemika juured asuvad siiski vanema generatsiooni juures, kes elasid hoopis teistsugust elu ja teistsuguses maailmas kui tänapäeva noored täiskasvanud. Puudus sotsiaalmeedia, info levik oli napp ning kontrollitud kindlate väljaandjate poolt. Oma muredest ja mõtetest ei räägitud ning enamik isegi ei teadnud, millist elu elavad inimesed nende ümber. „Ma usun, et meil on lootust sellest mustrist välja ronida, sest see on läinud üha aktuaalsemaks. Sellest räägitakse ning julgen väita, et järgmised generatsioonid näevad asja teisiti ja julgevad ka oma mõttemaailmas muudatusi läbi viia,“ selgitab Helena.

Tõsielusaates "Rannamaja" paljude jaoks suuseksiga tuntuks saanud Helena Klaar avaldas numbri, kui palju tal on elus sekspartnereid olnud.

Teleekraanidelt taandunud ja nüüd pigem Instagramis tegutsev Helena andis oma fännidele võimaluse temalt küsimusi küsida ja küsis samamoodi ka neilt vastu, et oma jälgijaskonda paremini tundma õppida.

Süütumate küsimuste seas olid ka mitmeid seksi puudutavad küsimused, nt, kas Helena on kunagi üheöösuhtes olnud (vastus oli jaatav). Kõige paeluvam küsimus oli aga Helena partnerite arv. Milline see arv täpsemalt on, ta ei avaldanud, aga Helena andis vastuseks 20+.

Kuna neid on nii palju olnud, siis, nagu neiu ka ise avaldab, on nende hulgas ka neid, mida ta kahetseb. Küll aga ei ole see üks nendest, mida ta "Rannamajas" korda saatis.

Helena avaldas ka, et talle meeldib seksiteemadel rääkida, nii et vähemalt praegu ta enda tehtut ei kahetse.