Ametivõimud teatasid pühapäeval, et nad leidsid Gabby Petito surnukeha Wyomingi osariigis asuvast Grand Tentoni rahvuspargist. See oli üks paljudest kohtadest, mida Gabby ja tema poiss-sõber Brian Laundrie reisil läänerannikule külastasid. Paar kajastas enda reisi videopildis, kirjutas TMZ.

FBI ei ole surnukehale veel DNA teste teinud, aga kõik viitab surnukeha juures just kadunud 22-aastasele reisiblogijale. Ka naise peret on leiust teavitatud, aga surma põhjust pole avaldatud.

Gabby perekond kuulutas ta kadunuks 11. septembril, kuna nad ei olnud temast alates augusti lõpust midagi kuulnud, ning kuna Brian oli üksi Floridas asuvasse koju naasnud. Kuni reedeni keeldus nii Brian ise kui ka tema lähedased uurijatega rääkimast, aga siis kuulutas perekond mehe ise kadunuks, öeldes, et nägid teda viimati teisipäeval.

Petito perekond arvab aga, et mees läks peitu, kui nad hakkasid temalt küsima, miks Brian üksi nende ühise kaubikuga koju naasis, millal ta Gabbyt viimati nägi ja miks ta naise üksi jättis.

Petito perekond arvab, et Brian on naise kadumise taga ning usuvad, et ta ei ole kadunud, vaid peidab end. Politsei sõnul mees veel kahtlusalune pole, aga on kindlasti huviisik. Nüüd otsitakse kõigele lisaks ka Brianit taga.

Spekulatsioonidele valab õli tulle Utah politsei kehakaamera, mis salvestas paari vestluse pärast seda, kui nad olid maantee ääres kinni peetud. Videost on näha, et Gabby hakkab nutma, kui politsei küsis, mis juhtus. Brian aga sõnas omaltpoolt, et neil oli väike tüli ja pole vaja muretseda.