Vassal Benford, kes on B.B. King vara haldur, sõnas, et nad on väga pahased mitmete valefaktide osas raamatus, mille autoriks on Daniel de Visé, kirjutamiseks nad luba pole andnud. Autobiograafia pealkirjaga "King of the Blues: The Rise and Reign of BB King" avaldub 5. oktoobril, kirjutas TMZ.

Pulitzeri auhinna võitnud autor väidab, et King ei saanud olla isaks 15 erineva naisega 15 last saanud järglastele, kuna oli lapsepõlves kogetud trauma ja haiguse tõttu steriilne.

Autori väitel ütlesid muusiku lähedased ja isegi tema arst, et Kingil ei saa kuidagi bioloogilisi lapsi olla. Auto osutab raamatus õnnetusele, mille King 12-aastaselt läbi elas, kus oinas rammis tema munandeid. Ja kuna arsti ei olnud kohe võtta, väidab autor, siis pidid viga saanud munandid ise paranema.

Hilisemas teismelise eas sai King ka suguhaiguse, mis tema intiimpiirkonna olukorda veelgi halvendas.

Benford aga ütles, et ta rääkis kolme B.B. Kingi lapsega, kelle jaoks on need väited valed ja solvavad. Lapsed informeerisid teda ja ütlesid, et King ei olnud steriilne 1950. aastatel, kui ta enamus järglaseid sai. Muusik oli kahel korral abielus, aga ei saanud kummagi naisega lapsi.

Benfordi sõnul on mitmed Kingi lapsed temaga bioloogiliselt seotud, aga kui paljud, seda ta ei avaldanud.

Vaatamata sellele pidas King, kes suri 2015. aastal 89-aastaselt, kõiki 15 last enda omaks ja armastas neid väga. Perekond aga töötab omaltpoolt muusikust filmi tegemise kallal, kus kajastatakse tema elu ja karjääri korrektselt. Filmis räägitakse ka tema suhtest oma lastega. Film peaks esilinastuma 2022. aastal.