Nüüd on avalikustatud, et Evangelista nõuab New Yorgi föderaalkohtu kaudu 50 miljonit dollarit kahjutasuks. Tegemist ei ole ainult mentaalse kahju korvamiseks, kuid sinna hulka on loetud ka erinevad tööotsad, mis naisel saamata on jäänud.

Näiteks kutsuti Evangelista 2017. aastal Versace moešoule modelliks. Samal õhtul pidi ta lavale astuma koos teiste 90ndate supermodellidega nagu Cindy Crawford, Naomi Campbell, Helena Christensen, Carla Bruni ja Claudia Schiffer. Antud moešou on tõusnud viimaste aastate üheks legendaarseimaks, kuid Evangelista pidi antud tööotsast ära ütlema, sest just enne seda oligi ta käinud saatuslikuks saanud iluprotseduuril, mis tema nägu arvatavasti igaveseks on moondanud.

Kohtupaberitest selgub, et 56-aastast supermodelli on viimase viie aasta jooksul kutsutud ka teistele šoudele, kuid ta on pidanud need ära ütlema. Näiteks soovis moebränd Dolce & Gabbana, et Evangelista oleks nende reklaaminägu.

Naise sõnul on tema käest pidevalt uuritud, et miks tema pole enam karjääri tegemas, kui temaga samavanused modellid on ikka moelavaldel kõndimas ja ajakirjades poseerimas. "See protseduur on mind jäädavalt deformeerunud isegi pärast kahte väga valusat ja ebaõnnestunud operatsiooni, mis olid mõeldud korrektuuride tegemiseks," kirjutas Evangelista Instagrami postituses, kus ta juhtunu avalikustas.