Politsei sõnul oli Jeffrey Scottsdale'is asuvas Casa Amigos baaris, kui ta kukkus ja oma pea ära lõi. Selle järel muutus Jeffrey väga vaenulikuks, kui turvatöötajad püüdsid ta baarist välja viia, et talle arstiabi pakkuda, kirjutas TMZ.

Scottsdale'i politsei patrull, kes oli samas piirkonnas ühe teise intsidendi pärast, kutsuti endale appi. Politsei küsitles baaritöötajaid ning otsustas kokkuvõtteks, et Jordani vigastus juhtus meditsiinilistel ja mitte kriminaalsetel asjaoludel. Kohale kutsuti kiirabi ja JJ viidi haiglasse.

Haiglasse jõudes pööras aga kõik halvaks. Jordan läks mingil põhjusel haiglapersonalile kallale, kes üritasid tema peahaava parandada. Politsei koostas haiglas väärteoraporti.

Allikate sõnul olla Jeffrey pärast kukkumist segaduses ning ta pea käis ringi. Sellepärast ta ei saanudki päris täpselt aru, kus ta on ja mis temaga tehakse.

Jordanit ei arreteeritud ega süüdistatud selle intsidenti pärast. Täna hommikul oli ta veel haiglas. Politsei lubas kohapeal koostatud intsidendiraportid saata Maricopa maakonna prokurörile, kes otsustavad, kas korvpallilegendi pojale esitatakse mingi süüditus.

Laupäeval esitasidki ametivõimud Jeffrey Jordanile süüdistuse kallaletungis meditsiinitöötaja suunas ning võeti vahi alla. Kaua ta kinnipidamisautuses ei olnud ja lasti peagi vabaks.