"Kunagi pole liiga hilja end parandada. Kõigile, kes üritavad sel nädalal natuke paremaks saada laske käia! Iga pingutus on seda väärt. Sa oled seda väärt," kirjutas Wilson oma postituse pealkirjas.

Väljaandele Who What Wear antud usutluses rääkis ta, et polnud tervislikule elustiilile varem tähelepanu pööranudki. "Mõtlesin, kas ja mis võimalused mul veel on lapsi saada, ja arst sõnas, et kõige alus on just see, et olla võimalikult tervislik. Okei, mõistsin, et see ei tähenda vaid kaalust alla võtmist, vaid tervikpilti," kirjeldas Wilson.

Ta oli ka varem trenni teinud, küll aga oli tema toidumenüü väga ühekülgne ja kaloririkas. Ta vaatas selle täiesti üle ja just sellest aspektist, et saaks ka piisaval hulgal proteiini ja muud vajalikku. "Kõige suurem erinevus varasemaga oli see, et hakkasin ohjama emotsionaalset söömist. See on mu suurim murekoht. Enne tulin lihtsalt koju, sõin suure pitsa või jäätist. Toit oli mu jaoks lohutus pärast pikka ja väsitavat päeva."

Järjepidevus on paras väljakutse. Wilson rääkis, et tema jaoks oli oluline päevakava. "Kui pole järjepidevust ega kava, siis võib katsumus osutuda väga raskeks," nentis ta. "Mind aitas see eriti just einete planeerimise puhul."