Kontsertkoht asub otse Tallinna alternatiivkultuuri südames Telliskivi Kvartalis. Depoo alal asuv D3 on sisustanud industriaalsed ruumid endises vagunidepoos nr 3 ning lubab oma programmiga tuua värskeid tuuli Tallinna muusika-ja kultuuriellu.

Alguspunkt uuele kohale pannakse koos TMW esitluskontsertidega, mis toimuvad neljapäeval ja laupäeval ning Gerd Janson dj-setiga reedel. Gerd Janson on hinnatud tegija maailma tehno ja house’i skeenes. Tema settides kuuleb terav kõrv läbi tehno või house’i loori UK funky, sündipoppi ja tumedat industriaali. Gerdi muusikaline palett on mitmekülgne ja piiranguteta, suutes üheaegselt tutvustada nii aegumatuid tantsumuusika klassikuid kui uue aja elektroonilise muusika pärle.

Lisaks muusika mängimisele kureerib mees Running Back nimelist plaadifirmat, mis olnud üheaegselt koduks nii tuntumatele nimedele nagu Tensnake, Todd Terje või alternatiivsetele artistidele nagu seda on Maurice Fulton, Theo Parrish. Gerd Janson on olnud resident DJ-ks kuulsaimas Berliini klubis Berghain, armastatud nii muusikakriitikute, kuulajate kui elektroonilise muusika ajakirjade poolt, olles püsivalt kõrgetel kohtadel Resident Advisor DJ Top 100 listis.

“Meil on suur rõõm, et meie esimene avalik enda korraldatud üritus saab olema just selline. See on tõeline unelm, et saame uude venuesse kohe sellise legendi nagu seda on Gerd Janson ja võõrustada ägedaid artiste TMW raames. Usun, et sellega loome tugeva vundamendi järgnevatele sündmustele ja meie ametlikule avapeole,” kommenteerib D3 programmijuht Anton Must.

Reede õhtu kureerivad lisaks peaesinejale DJ Madis Nestor ja Firejosé. Piletid eelmüügist 12 eurot, kohapeal 15 eurot.