Näitleja ja endine maadleja Dave Bautista kuulis koerast pärast seda, kui Tampa Bay inimlikkuse ühing oli tema loo oma kodulehele postitanud, kirjutas Fox News.

Möödakäija märkas koera prahti söömas, tormas siis looma juurde ja viis ta kiiresti veterinaari juurde läbivaatusele. Kolmekuune koer läks operatsioonile, et eemaldada tema kaela sisse imbunud kett. Lisaks sellele vajas koer ravi ka nahahaiguste ja ülekasvanud küünte vastu. Vaatamata sellele, et koer oli valudes, liputas koerake arstide sõnul saba, kui nad teda üle vaatasid.

Tuntud koeraarmastaja Dave Bautista otsustas siis asjadesse sekkuda, lubades 5000 dollarit igaühele, kes annab talle vihje, kuidas koera kannatustes süüdi olev "s*takott" tabada. Kuna Bautista sõnum läks otse edasi tema 3,6 miljonile jälgijale, siis jõudis info kiiresti edasi paljudeni.

Inimlikkuse ühing lubas enda poolt Bautista summat 1500 dollariga suurendada.

52-aastane "Galaktika valvurite" täht kirjutas: "Ma annan isiklikult 5000 dollarit sellele, kelle informatsioon viib selle s*takoti vahistamise ja süüdimõistmisteni," lubas näitleja Instagrami postituses.

Hiljem summa kasvas veelgi. Teine näitleja Mickey Rourke lubas anda enda taskust tuhat ning Tampa Bay advokaadifirma veel 5000 dollarit. Bautista aga tunnistas hiljem tehtud videos, et on pettunud, kuna asjaosalise tabamiseks pole ühtegi head juhtlõnga.

Bautista võttis palju kannatada saanud Sage'i endale, andis talle uueks nimeks Penny ning teda ootavad nüüd uues kodus ees kaks pitbulli.