Ta jäi suurel hulgal jälgijatest ilma juulis, kui postitas Instagrami pildi endast kandmas korsetti, mis tõi välja ka tema kurvid, kirjutas Cosmopolitan.

Grammy võitnud artist rääkis ajakirjale Elle enda kogemusest, püüdes vahepeal uute stiilidega katsetusi teha. "Inimesed hoiavad mälestustest kinni, neil on sellega teatud side. Aga see võtab nii palju inimlikkust ära. Ma kaotasin 100 000 jälgijat oma rindade pärast. Inimesed kardavad suuri rindu."

Ajakiri tõi välja ka mitmeid kommentaare, mille Billie pärast pildi postitamist sai, kutsudes teda ebasiiraks, silmakirjalikuks, tema pilt valmistas mõnele fännile isegi piinlikust ning Bille't süüdistati selles, et muusikatööstus on teda muutnud.

"Ühel päeval ma kandsin maikat ning see ei olnud isegi provokatiivne pluus. Aga ma teadsin juba, kuidas inimesed mõtlevad, öeldes, et "näe, ta riietub seksikalt, ta tahab kindlasti mingi sõnumi edasi anda". Ei. Väljas on sada kraadi sooja ja ma tahtsin maikat kanda," rääkis laulja.

Billie tunnistas ka, et sotsiaalmeedia tõttu tunneb ta, et hakkab läbi põlema. "Olen kade inimeste peale, kellel seda ei ole. Loodan, et oleks viis, kuidas saaksin seda ignoreerida. Lihtsalt kustutada konto, aga olla fännidega ühenduses. Tahaksin mõlemat, aga ei saa."

See ei ole esimene kord, mil Billie suurel hulgal jälgijatest ilma jäi. Möödunud aasta detsembris jagas ta sotsiaalmeedias joonistatud pilte ning jäi samuti 100 000 jälgijast ilma. Läheb natuke aega mööda ja küll nad tagasi tulevad. Eriti siis, kui rääkida, kuidas ta jälgijatest ilma jäi.