Kuigi pankrotistunud Kevin on see, kes paistab silma kõiksuguste ebameeldivustega, alates naiste näperdamisest ja purjus peaga nende mõnitamisest, siis paistab silma ka tõmmu Leila Ehalaane eraeluline pool.

Elu24 kirjutas eile, et neile tulnud vihje kohaselt vallandati seesama Leila augustis Rocca Al Mares asuvast Hiina kiirtoidu restoranist, kuna varastas kaubakeskuse infoletist sinna viidud mobiiltelefoni.

Nüüd leiab Leila Instagramist pildi, kus ta uhkustab relvaga ning küsib, kes võiks järgmisena kuuli saada. Kas see ületab hea maitse piiri, otsustab igaüks ise, kuid meeles tuleb pidada, et tegu ei ole pärisrelva vaid stardipüstoliga.

Huvitaval kombel jättis Leila endast "Poissmeeste peo" saates pigem hea mulje ja talle sai ka osati kaasa tunda, kui ta neljandas episoodis just Kevini rassistlike solvanguid taluma pidi.

Peamine konflikt on saate "põhikangelase" Kevin Kadakase ja peole kutsutud naise Leila vahel. Mees hakkab tõmmuma nahatooniga peolist peedistama juba enne, kui naine on jõudnud end lõpuni tutvustada.

"Sa oled see "Eestlaste kolmnurgast vä?" segab Kevin vahele. "Jah. Võib-olla, võib-olla mitte," hoiab Leila närvi külmana ja vastab hoolimata sellest, et tema jutule segati vahele. Teised neiud nii viisakad Kevini suhtes ei ole.

Paljud kriitikud ja televaatajad on tõsielusaate korralikult maha teinud. Üks nendest oli eile ka endine Aktuaalse kaamera ankur Harri Kingo, kes on omalajal ka TV3 palga olnud.

Kingo on aus ning alustab oma sõnavõttu avaldusega, et pole saadet näinud, küll aga on ta tuttav saatega läbi erinevate klippide. Sellest vähesest piisas, et saate vaatamisest loobuda. Ja ta andis ka oma endisele tööandjale terava hinnangu: "Ükski meie telekanal pole kunagi veel sellisesse labasusse kukkunud kui TV3 selle sarjaga."

Ka tunneb Kingo kaasa saates osalevatele noortele. "Nad on meelitatud ja astetud olustikku, mis on neile täiesti võõras ja mida nad ei kontrolli. Saatemeeskond eksponeerib seejuures halastamatult nende joobes öeldut ja tehtut. Ja kohati on see otseselt rõve ja kuritegelik. Inimese peksmist saates ei saa teisiti hinnata. Selle jäädvustamine ja näitamine kogu rahvale kui armastuse otsimist on saatemeeskonna ja kanali juhtide poolt täiesti absurdne ja vastutustundetu," leiab Kingo.

"TV3 peaks selle sarja näitamise koheselt lõpetama. See on allpool igasugust taset. Ning on vaataja otsene solvamine - meie vaataja pole nii madalal tasemel, et nautida sellist rõveduste jada. Minule on täielik mõistatus, kuidas midagi sellist TV3 eetrisse on jõudnud. Sellele küsimusele peaks vastama TV3 juhtkond," ei jõua Harri Kingo ära imestada.