Pärnu maakohus tunnistas Kruusamäe süüdi süstemaatilises juhtimisõiguseta sõitmises. Ta mõisteti aastaks ajaks vangi.

Õhtuleht kirjutab, et Kruusamäe esitas kohtule kahel korral avalduse vangistuse täitmisele pööramise edasilükkamiseks, seda perekondlikel põhjustel, teisel korral jättis kohus taotluse rahuldamata. Niisiis peab Kalvi-Kalle vanglasse ilmuma hiljemalt neljapäeval.

Loe pikemalt Õhtulehest.

Vangla kui meeldiv puhkus

Kruusamäe andis TV3-le vangimineku eel mini-intervjuu. Paistab, et Kalvi-Kalle jaoks pole vangiminek sugugi piinlik, vaid hoopis meeldiv puhkus.

"Lähipäevil lähed sa kinnipidamisasutusse," ütleb kaadri taga intervjueerija hääl. "Aa, sa mõtled puhkusele vä?" segab Kalvi-Kalle vahele. Intervjueerija uurib täpsemalt, miks ikkagi Kalvi-Kalle sinna läheb.

"Kuna mul puudub see roosa kaart ehk juhiluba," nendib Kalvi-Kalle, kes enda sõnul ei mäleta, kas karistus tekkis ka seetõttu, et ta istus autorooli ebakaines olekus.

Kui intervjueerija uurib, et kas Kalvi-Kalle on kurb vabadusest loobumise pärast, vastab noormees seepeale küsivalt: "Mis vabadusest loobuma? Või kurb? Mõtle vaid, see on auga väljateenitud puhkus ju. Ikkagi üle aasta, igaüks ei saa endale seda lubada," põrutab tõsielusaadetest tuntud Kalvi-Kalle.