Selgub, et Metropolitani politsei on otsustanud mitte astuda edasisi samme Suurbritannias prints Andrew ja Jeffrey Epsteini väidetavate seksuaalkuritegude osas.

Nimelt süüdistab Virginia Giuffre prints Andrew't väidetavas seksuaalses väärkohtlemises, kui ta oli kõigest 17aastane. Giuffre toob välja, et printsi sõber Epstein olevat kaubelnud temaga ning sundinud seksima Andrew'iga.

Prints Andrew on kõiki süüdistuses esitatud väiteid eitanud. Sellegipoolest on politsei öelnud, et jätkab koostööd teiste õigukaitseorganitega, kes on siiani tegelenud Epsteini süüasjaga. Buckinghami palee on nimetanud süüdistusi valedeks ja alusetuteks.

Scotland Yard ütles oma avalduses, et Metropolitan Police Service jätkab koostööd teiste õiguskaitseorganitega, kes tegelevad Jeffrey Epsteini süüasja uurimisega. "Menetluse korras vaatasid ametnikud läbi USA tsiviilhagi raames 2021. aasta augustis avaldatud dokumendid. Praeguseks on see ülevaatamine lõppenud ja me ei võta kasutusele täiendavaid meetmeid. Vaatasime läbi ka teabe, mille meediaorganisatsioon meile 2021. aastal edastas, kuid ka selle menetlemine on lõppenud," ütleb