Suvepiigaks kroonitud Karolin Kippasto sai ka teise tiitli - Miss World Estonia 2021 ning õiguse esindada Eestit detsembris Miss World 2021 Costa Rical. Samuti nimetati Karolin Kippasto ka võistluse ilusponsori Viking Beauty Secrets poolt Miss Viking Beauty Estonia 2021. Viking Beauty Secrets asutaja on legendaarne eksmiss, modell ja näitleja Eha Urbsalu, kes oli ka Zürii esinaine.

Teiseks valiti Carmen Mariette Jaksen, kes võitis tiitli Face of Beauty Estonia 2021. Kolmanda koha saavutas Diana Yakobson tiitliga Miss Eco Teen Estonia 2021. Carmen Mariette sai ka ilusponsori auhinna.

Eesti Suvemees võitjat Indrek Lemmatsit auhinnati traditisiooniliselt ka Mr. World Estonia 2021 auväärse tiitliga. Mr. Grand Estonia 2021 tiitli võitja Jevgeni Koilov sõidab juba novembri lõpus Panamasse, kus toimub rahvusvaheline võistlus Mr. Grand Interantional 2021. Õhtujuht oli Leo Täht ehk Nordic Beauty Pageantry Organization looja.

Auhindas ja kroone andis üle Adriana Mass – Face of Beauty International 2019 Ist runner-up ja Miss Intercontinental Estonia 2020, kes juba nädala pärast sõidab Egiptusesse Miss Intercontinental International 2021 võistlusele.

Züriisse kuulusid Mila Manuel (New Zealand), Eha Urbsalu, Kelly Kangur, Kätlin Loonde, Villu Loonde, Margus Raude, Nadezda Petrosjan.