Järgmises Supermani numbris on Jon Kent, kes on Clark Kenti ja Lois Lane'i poeg, samasoolises suhtes enda sõbra Jay Nakamuraga. Cain, kes mängis Supermani 1990. aastatel teleekraanil, sõnas, et see käik oleks olnud vapper 20 aastat tagasi, aga mitte praegu, vahendas BBC.

"Nad ütlesid, et see on vapper uus suund. Mina ütlen, et see on trendiga kaasaminemine. Ma ei usu, et see on julge, vapper või mingi pöörane uus suund. Vapper oleks see olnud 20 aastat tagasi. Vapper oleks see siis, kui ta võitleks Iraanis seksuaalvähemuste õiguste eest," rääkis Dean Cain.

Praeguses koomiksisarjas võitleb Superman põgenike väljasaatmise vastu Metropolist. Cain rääkis hommikuprogrammis "Fox & Friends", et väljasaatmist põhjustavate ebaõigluste vastu võitlemine oleks praegusel juhul asjalikum süžeeliin.

"See oleks vapper, seda ma loeksin," ütles näitleja. "Või võidelda naiste õiguste eest käia koolis ja töötada ja elada ning võidelda poiste eest, et täismehed neid Talibani uue võimu all ei vägistataks. Maailmas valitseb tõeline kurjus, korruptsioon, valitsuste liigne sekkumine. Oleks tore nende teemadega tegeleda. Mulle meeldiks, kui tegelased teeksid seda."

Uue Supermani sarja loonud autor Tom Taylor sõnas, et kui tema tegi DC Comicsile pakkumise superkangelane biseksuaalseks teha, siis kuulis ta, et see oli juba miski, millele koomiksitegijad mõtlesid. Biseksuaalse Supermani seiklustest saab lugeda järgmise kuu numbrist.