„Mul oli esilekutsumine, mis kestis vähemalt kolm päeva, ja sünnitus ise võttis umbes 13,5 tundi. Meil on aga väga vedanud, et sündis terve ja armas laps,“ meenutab Jaanika 30. juulit, kui poeg Enki ilmavalgust nägi.

Jaanika ja Uku esiklaps tuli ilmale viis nädalat enne tähtaega, kuna arstid otsustasid, et selleks ajaks oli lapsel ohutum väljas kui kõhus. „Kartsin sünnitust nagu surma ja see oli üks põhjus, miks mõtlesin, et ma kunagi lapsi ei saa," tõdes Vink.

Möödunud suvel sai räppar Arop ehk Suur Papa esimest korda isaks, kui tema ja elukaaslase Jaanika Vinki perre sündis poeg. Pisipoeg sai endale nimeks Enki Arop. Seesugune eesnimi on nii eriline, et Eestis kannab seda vähem kui viis inimest, mis tähendab, et Statistikaameti kodulehel puudub selle nime kohta statistika.

Kuigi Enki pole Eestis levinud, siis antud nimel on suur tähendus teistes kultuurides. Enki nime kandis ka Sumeri tarkuse, käsitöö, maagia, tervendamise, loomingu, viljakuse ja kunsti jumal. Nime ajalugu kandub lausa 4000 aasta tagusesse aega.