Läänenaabrite juures on levima hakanud pildid, kus Kanye West ja tema meeskond on McDonald'sis, annavad oma tellimuse iseteeninduskassas sisse ja söövad kiirtoitu. West, kes muutis enda nime Ye-ks, on Rootsis, et teha sealsete muusikutega koostööd, kirjutas Aftonbladet.

Piltidelt on näha ka 44-aastase Kanye uus soeng, mis jätab pigem mulje, nagu oleks mõni väike laps käärid kätte saanud ja räppari pead püganud.

Kanye saabus Göteborgi Veneetsiast, kus ta laupäeval esines ärimehe Alexandre Arnaulti pulmas. Aftonbladet suhtles McDonald'si pressiinimese Henrik Nerelliga, kes sõnas, et muusik jäi restoranis olles anonüümseks. "Mitte keegi restoranis ei tundnud teda ära ja on tore, et tema eest ei pea hoolitsema kõikjal, kuhu ta läheb. Nii et on tore McDonald'sisse tulla koos sõpradega. Saime alles pärast tema külastust aru, kellega tegu," ütles Nerell.

See ei ole ka esimene kord, kui Kanye West külastab Rootsit, ilma et tal oleks seal kontsert. 2016. aastal tekkis mõnetine hüsteeria, kui ta külastas Älmhultis Ikea poodi.