Seriaali "The Real Housewives of Beverly Hills" 57-aastase staari sõnul lõi väimees teda ning naine kaalub politsei poole pöördumist. Rohkem pole Yolanda juhtunut kommenteerinud.

Kuna süüdistus on tõsine, otsustas Zayn Twitteris avaldada oma nägemuse juhtunust. Tema sõnul loobiti nende tülis ainult karme sõnu ning midagi füüsilist ei juhtunud. "Ma täielikult eitan Yolanda Hadidi löömist ja oma tütre huvides keeldun ma täiendavate üksikasjade avalikustamisest ning loodan, et Yolanda vaatab oma valeväited uuesti üle," kirjutas soolokarjääri tegev Zayn.

Samuti loodab ta, et nad suudavad oma pereprobleemid ikkagi omakeskis lahendada. Siiski kinnitab laulja oma kirjutises, et nad ei ela enam Gigiga koos.

Supermodelli esindaja ütles lühikese kommentaarina telekanalile E!, et ta keskendub ainult nende ühise tütre Khai kasvatamisele.

Zayni ja Gigi turbulentne suhe sai alguse 2015. aastal, mis käis kokku-lahku kuni 2020. aastani, kui supermodell teatas, et on rase. Siis otsustas staarpaar oma suhte kallal vaeva näha ning kokku kolida.