Zayn Malik ütles neljapäeval, et tema tüli ämma Yolanda Hadidiga on isiklik asi, aga see sai kiiresti avalikuks, sest Zaynile esitati süüdistused Gigi ja Yolanda vastu ning ta tegi kohtueelse kokkuleppe, kirjutas TMZ.

Zaynile esitati neli süüdistust ahistamises ning kuigi ühe dokumendi kohaselt tunnistas ta end ühes süüdi, siis kohtuametniku kohaselt ei võtnud ta süüd omaks ega eitanud seda.

Süüdistuste kohaselt viibis Zayn 29. septembril Gigi ja Yolanda Pennsylvania kodus ning nende vahel tekkis tõsine tüli. Zayn kutsus Yolandat "hollandi l*taks" ja käskis tal nende tütrest eemale hoida.

Selle järel lükkas Zayn ämm riidekappi, tekitades temas füüsilist ja vaimset piina. Zayn aga eitab igasugust füüsilist kontakti.

Ja mis Gigit puudutab, siis olla Zayn talle karjunud, et ta ometi võtaks julguse kokku ning kaitses oma ema eest oma partnerit nende kodus. Allikate sõnul viibis Gigi tol ajal Pariisis ning kogu vestlus toimus telefoni teel.

Juhtumit nägi pealt ka turvamees, kellele Zayn röökis, et see nende kodust ära läheks. Muusik püüdis turvamehega ka kaklema hakata.

Zayn ei tunnistanud end ühestki süüdistuses süüdi ning sai trahvi, millel on oma tingimused. Ta on iga süüdistuse eest 90 päevasel katseajal, see teeb kokku 360 päeva. Ta peab minema ka viharavi ning koduvägivalla kursustele. Ta ei tohi ei Yolanda ega turvamehega kokku puutuda.

Kui kuue kuu järel on kõikidele tingimustele vastatud, siis võib kohtunik katseaja lõpetada.

Zayn ja Gigi läksid selle tüli pärast lahku. Neil on koos üheaastane tütar.