Videost on näha, kuidas staar üritab paparatsodega võimalikult sõbralikult suhelda ning vastab pea igale küsimusele, mis nad talle esitavad. Ühel hetkel ilmub välja Hilaria, kes oma telefoniga filmib ise paparatsosid ning hakkab agressiivselt Aleci jutule vahele segama.

Näiteks vihastab naine selle peale, kui üks piltnikest ei mäleta hukkunud operaatori Halyna Hutchinsi nime. "Kui te veedate nii palju aega, et meid oodata, siis te peaksite tema nime teadma," haukus Hilaria, kelle Alec ära saatis.

Mõni hetk hiljem proovib Hilaria veelkord tähelepanu saada. Nimelt uuritakse Aleci käest, kuidas kohtumine Halyna lese ja tema pojaga läks. "Mida teie teate? Te ei tea detaile," karjub Hilaria agressiivselt. Samal ajal jääb Alec rahulikuks ja vihjab oma abikaasale kaamerate ees, et ta lahkuks: "Kas sa teeksid mulle teene? Ma vastan sellele küsimusele."

Niigi ebapopulaarse mainega Hilaria sattus ka sotsiaalmeedias oma käitumise tõttu pahameele alla. "See stseen Alec Baldwini ja Hilaria Baldwiniga on täiesti pöörane. Ta (Alec toim) proovib paparatsodega tegeleda, aga ta naine aina hüppab vahele, tahab kaasa rääkida ja filmib ka ise, sest ta tahab nii väga tähelepanu," seisab ühes säutsus.

Mitmed Twitteri kasutajad meenutavad ka Hilaria eelmist suuremat skandaali, mille raames tuli päevavalgele, et tema tegelik nimi on Hillary ning ta on aastaid valetanud, et ta on hispaanlane. Aleciga kümme aastat tagasi abiellunud naine oli alates sellest saadik, kui ta tuntuks sai, võltsinud oma aktsenti.