Kaisa (30) ja Raigo (33) plaanisid kohe pärast pulmi Balile sõita, kuid piirangute tõttu oli see võimatu. „Siis otsustasime Tais aega parajaks teha, kuni meie unistuste Bali ka ennast avab. Kuna Phuket oli sel momendil sisuliselt ainus koht Aasias, kuhu minna sai, siis sai see valitud,“ selgitab Kaisa.

Tais on nad veetnud juba pea kolm kuud ja praegu plaanivad jääda sinna detsembrini. Pärast seda loodab paarike minna Balile, kuid kõik sõltub olukorrast maailmas.

Väljaanne Buduaar kuulutas veebruaris koos Mull Drinksiga välja suure pulmavõistluse, kus ühel Eesti paaril on võimalik võita 20 000 eurot väärt unistuste pulm ning pidu toimus astroloogide poolt valitud kuupäeval 21. juuli 2021.

Väljaande kohaselt jäi pruutpaar ülesandeks kutsuda 40 külalist. Kõik muu, - kleit, ülikond, sõrmused, oivaline toit ja joogid, fotograaf, meik, peokoht, esinejad ja ülejäänu, mis täiusliku pulmapeo juurde kuulub-, saab olema ühele õnnelikule paarile tasuta.

Pulmapidu toimus Keila-Joa lossis, samuti ei pea pruutpaar muretsema isegi sõrmuste pärast. Kõik need käivad auhinna sisse.

Suure pulmavõistluse finaali jõudis kümme paari, kellest viis valis korraldajate žürii ja ülejäänud selgusid Facebooki hääletuse käigus. Kokku osales võistlusel 163 paari, kelle vahel jagunes enam kui 125 000 häält.

Võitjaks osutusid Tallinnast pärit suure sotsiaalmeedia jälgijaskonnaga Kaisa Abner ja Raigo Kuusnõmm.

Kõik oli tore kuni hetkeni, mil osad finalistid seadsid kahtluse alla hääletuse õigsuse. Jaan Margus rääkis möödunud nädalal Elu24-le, et kahtlustab võitjapaari ja korraldajate vahel kokkumängu.

Kroonika suhtles teise finalistiga, kes soovib jääda anonüümseks, kes sõnas, et teadis koos kaaslasega juba algusest peale, kes võidab. "Minu ja kaaslase seisukoht oli kohe algselt selge, et võidavad Kaisa ja tema kaaslane. Põhjuseks just see, et Kaisa on avaliku elu tegelane ja nii tema fännibaas (Instagramis pea 15 tuh. jälgijat) kui ka tutvusringkond on suured. Nii teistel finalistidel kui ka meil ei ole sponsoreid, et panna välja megaauhindu, mida just Kaisa tegi," rääkis finalist.

Kõik õige

Kroonika võttis ühendust Buduaariga, et uurida finalistide muresid auhinnamängu korralduse ja toimumise üle. Väljaande turundusjuht Doris Kase vastas: "Buduaari poolt ellu kutsutud ja korraldatud pulmakonkurss oli algusest lõpuni korrektselt ja ausalt korraldatud. Kõik süüdistused ja spekulatsioonid on alusetud. Projekt on sündinud hoole ja armastusega ning selleks, et rõõmu ja elevust tuua. Täname kõiki osalejaid ning tegutseme selle nimel, et suvel toimuv pulmapidu õnnestuks ja kõiki teisigi inspireeriks."

Kroonika rääkis ka võitja Kaisa Abneriga, kelle käest küsiti esimesena avalikuks tulnud finalisti Jaan Marguse murede kohta. "Ma ei ole kahjuks jõudnud ennast kurssi viia Jaani muredega, aga ma mõistan inimlikult tema pahameelt. Olles ise sportlane, siis tean, kui rasked on need emotsioonid, mis valdavad, kui sa ei saavuta soovitud tulemust. Tundub, et Jaanile on see hoop eriti rängalt mõjunud," sõnas Kaisa.