End tutvustavas videoklipis räägib Jasmin, et teda juhib igapäevaselt ema Theresa tsitaat, ta on Eestis sündinud, aga kasvanud Saksamaal kahekeelses majapidamises.

"Saksamaa andis mulle ja minu perekonnale teise kodu," sõnas Jasmin, öeldes, et peale saksa ja eesti keele räägib ta ka inglise keelt ning õpib korea keelt.

Tema jaoks on õppimine elu alus ja jahib selle tõttu ülikoolist bakalaureusi kraadi ajaloos ja filosoofias. Ta armastab ka loomi. Keskkonna tõttu, kus ta üles kasvas, on ta õppinud armastama kõiki inimesi hoolimata nende päritolust, religioonist ja majanduslikust olukorrast.

22-aastane Jasmin püüab ühe enam sotsiaalmeedia poolt domineeritavas maailma ikka olla tema ise ja loodab läbi selle ka teisi inspireerida.

Miss Globe 2021 võistlusel on esindatud ka Eesti. Seal esindab meid Miss Estonia 1989 I printsessi Ingrid Tõniste (50) 18aastane tütar Maria Heleen Tõniste, kes krooniti tänavu Eesti iluduskuningannaks.

Maria ise on saavutuse üle väga õnnelik. "See oli paras eneseületus, aga tulin, nägin ja võitsin," sõnab ta. Selgub, et maast madalast pole neiul ema eeskujul missiks saamise unistust olnud, see olla tekkinud tal alles hiljuti.

"See mõte hakkas küpsema temas hetkel, mil Tiina Jantson kirjutas minu poolt sotsiaalmeedias avaldatud Maria 18. aasta sünnipäevapostituse alla: "Nüüd ootan su tütrekest Eesti Iludus­kunin­gan­na võistlusele"," räägib Ingrid, kellele oli tütre võit kenaks kingiks 50 aasta juubeliks.