Vaatamata sellele, et uudis miljardärist tõsielustaari ja räppari lahutusest ilmus avalikkuse ette juba jaanuaris, siis tegelikult pole nad siiani ametlikult oma liitu lõpetanud. Niimoodi väidab Kanye. Räppar andis intervjuu kanalile Revolt TV, kus ta kinnitas, et Kim on endiselt tema abikaasa.

"Ma pole isegi lahutuspabereid näinud, me pole lahutatud. Ma tahan, et me oleks koos," ütles Kanye. Ta süüdistab meediat selles, et nad ei saa oma abielu parandada. Näiteks väitis Kim mõne nädala eest saates "Saturday Night Live", et nad on lahutatud. Kanye arvates pandi naisele lihtsalt sõnad suhu.

Kuid Daily Maili andmetel on antud intervjuu Kanyega tehtud juba oktoobrikuus. Toona polnud Kimi ja koomiku Pete Davidsoni väidetav suhe veel avalikkuse ette tulnud. Nimelt nähti antud duot eelmisel nädalavahetusel koos lõbustuspargis käest kinni hoidmas ning nüüd on Kim külastamas Pete'i USA idarannikul. Kim ja Pete jagasid ka varem mainitud "Saturday Night Live" saates musi. Samal ajal istus Kanye publiku seas.