Abiellumisel on aga alati kaks osapoolt ning kihlumisel antud jah-sõna täitumiseks tasub oodata soodsat momenti – on see ju üks elu tähtsamaid, mida kiirustamise nahka raisata ei maksa. "Mina oleksin nõus nii hästi pisikese kui ka hästi suure pulmaga ja kasvõi homne päev," tunnistas Tanel. Kaunite plaanidega jätkamist takistab suuresti see, et peresse on peagi oodata pisikest beebit.

Tanel Padar ja tema modellist kihlatu teatasid möödunud suvel, et ootavad perelisa. 2019. aasta augustis sündis Taneli ja tema elukaaslase Lauren Villmanni perre tütar, kes sai nimeks Linda.

Varem on Tanel avalikustanud, et tema ja Laureni esimene kohting oli Eestist eemal. "Kuna olin sel ajal kõrgendatud meedia tähelepanu all, ei olnud mõeldav kohtingut teostada Eestis, sest nii ei oleks meil teineteise seltskonna nautimisest midagi välja tulnud."

"Me olime valmis riskima asjaoluga, et sellest võib saada kas elu parim trip või kõige pikemate sekunditega õhtu," rääkis ta. "Pärast 880 km ja 12 tundi kestnud kohtingut saigi Tartust Pariis."