Bänd Wargasm väidab sotsiaalmeedias, et Londonis Kings Crossis asuva muusikahalli Scala turvatöötajad ründasid reede õhtul nende lauljat Sam Matlocki, vahendas BBC. Matlockist avaldatud fotol on näha suuri punaseid laike tema seljal ja kätel.

Scala tegi Twitteris avalduse, öeldes, et nad ei talu sellist käitumist. Nad lisasid, et nad alustasid oma turvateenusepakkujaga laiahaardelist uurimist, et sündmuse asjaolud välja selgitada.

Wargasm esines Facedown festivalil, mis reklaamib end kui Londoni suurimat rokiõhtut. Bänd kirjutas sotsiaalmeedias, et nad pakkisid oma varustust kokku, kui turvatöötajad muutusid nende naissoost tuurijuhi vastu verbaalselt agressiivseks, mille järel Matlock neile vahele läks. Turvatöötajad vedasid ta siis vetsu, lõid ta pea vastu poti äärt ja surusid pea sinna sisse.

Wargasm kritiseeris turvatöötajaid ülereageerimises ja liigse jõu kasutamises. Bänd on juhtunu pärast šokis, nad ei pea Scalat enam turvaliseks (eriti naistele) esinemispaigaks ning soovivad nende turvatöötajate vallandamist.

Festival Facedown korraldajad sõnasid, et nad vabandavad intsidendi eest, aga nemad ei vastuta turvalisus eest, see on Scala pärusmaa. Nad on Scalaga ühendust võtnud ja ootavad nende vastust.

Pärast uudise avalikuks tulemist on Wargasm saanud sotsiaalmeedias palju toetust ja tuge.