Suurejoonelisel esilinastusel olid kohal kõik filmi staarid, nende seas Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons ja Salma Hayek.

Tegu oli ka suure glamuurisündmusega, kus sai näha põnevaid kleite ja kostüüme. Vaata galeriist, millise riidevaliku keegi oli teinud.

Selle aasta 24. novembril linastub "House of Gucci" räägib Patrizia Reggianist (Lady Gaga) ja sellest, mis järgnes, kui ta korraldas oma endise abikaasa Maurizio Gucci (Adam Driver) mõrva. Film põhineb 2001. aastal kirjutatud raamatul "The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed", mille autoriks on Sara Gay Forden.
Filmis teevad kaasa mitmed Hollywoodi staarid nagu näiteks Jared Leto, kes kehastab Maurizio nõbu Paolo Guccit. Paolo isana astub üles Al Pacino ja Camille Cottin mängib Paola Franchi rolli — naist, kellega Maurizio Gucci oma surma ajal koos elas.

Filmi kallal on töötatud aastaid. Täpsemalt lausa 15 ja esialgselt pidid peaosatäitjateks olema Angelina Jolie ja Leonardo DiCaprio. Naispeaosatäitjaks kaaluti ka Penelope Cruzi ja Margot Robbiet ja ka Robert DeNiro pidi algselt filmis näitlema.

Patrizia ja ja Gucci moeettevõtte asutaja Guccio Gucci lapselaps Maurizio olid õnnelikult abielus 12 aastat, kuniks Maurizio oma kaasa 1985. aastal noorema naise pärast maha jättis. 1991. aastal lahutati ja neli aastat hiljem oli Patrizia palganud inimese, kes ta endise abikaasa maha laseks. Maurizio mõrvati ja selle tulemusena määrati Patriziale 29 aastat vanglakaristust, millest kandis ära 18 ja on alates 2016. aastast tänu heale käitumisele jälle vaba naine.