11.novembril viibis prints Charles Lõuna-Londonis Brixtonis oma sihtasutuse üritusel. Briti meedia andmetel olid mitmed kuninglikud fännid palunud printsilt jagada uudiseid tema ema tervise kohta. Charles vastas: "Temaga on kõik hästi."

Buckinghami palee teatas eelmisel kuul, et kuninganna Elizabeth II oli sunnitud loobuma kliimamuutuste konverentsi vastuvõtust, et hoida oma tervist.

95aastane monarh pidi sõitma Glasgowsse olulisele kohtumisele Šoti ülikoolilinnakusse, et kohtuda muu hulgas Joe Bideni ja teiste oluliste maailmaliidritega.

Uudis kuninganna vastuvõtul mitte osalemisel saabus pärast seda, kui Elizabeth II oli sunnitud veetma analüüside tõttu öö haiglas. "Jälgides nõuannet puhata on kuninganna otsustanud täita ainult lihtsaid kohustusi Windsori lossis.

20. oktoobril viibis kuninganna terve öö Edwardi VII haiglas Londonis – esimest korda pärast kaheksat aastat. Kuninganna abiliste sõnul olid testid läbiviidud puhtalt ettevaatusabinõuna. Tema Majesteet, kes tähistab järgmisel aastal oma plaatinajuubelit, on töötanud pidevalt alates ajast, kui naasis suvepuhkuselt Balmoralist, Aberdeenshire'i kuninglikust mõisast.