Lavale tormanud naine andis koomikule teada, et ei ole tema naljadega rahul ning koomik peaks lõpetama, kirjutas TMZ.

Keegi publikust suutis intsidenti ka filmida. Sealt on näha ja kuulda, kuidas Affion püüab teada saada, miks naine selliselt lavale tormas. Naine olla vastanud midagi sellist, et ta on abielus ja tema arvates on koomiku sugude kohta tehtavad naljad seksistlikud.

Affion sai olukorraga väga kenasti hakkama, rääkides, et tema naljade keskmes olevad inimesed on kõik nõusoleku andnud täiskasvanud ja ta räägib enda kogemustest.

Koomik küsib siis publikult, kas ka nemad peavad tema nalju solvavaks ning kõik vastavad eitavalt. Selle järel eskorditi naine saalist välja.

Affion nimetas lavale tungitud naist "Kareniks", mis on halvustav märkus tähtsust täis valgete naiste kohta, kes arvavad, et maailm tiirleb nende ümber.

Affion Crockett aga ei soovi, et sellised asjad tulevikus enam korduksid, ja ütles täna hommikul Los Angelesse naastes, et suurendab oma turvameeskonda. Ta pikka viha ei pea ja peab naise käitumist alkoholi ning sotsiaalmeedia süüks. Küll aga on oluline vältida, et keegi teine talle tulevikus laval olles nii lähedale ei saaks, sest siis võib tulemus olla juba hullem.