Kuid nende õnnetuseks pole see enam nii lihtne, sest Daily Maili andmetel on ajakiri trükist tulnud. "W Magazine'i toimetajad on juba tühistanud plaanid, mis neil olid Kylie'i ja Travise artikli nende kodulehel välja mängimiseks, kuid ajakirjad on juba trükitud ja nad üritavad nüüd lausa kaubikuid, mis neid veavad, peatada," paljastas allikas.

"Astroworldi valguses pole artiklis öeldu ja ka pealkirjad enam kohased," selgitati väljaandele Page Six.

Esmaspäeval teatas sporditarbeid tootev Nike, et nad lükkavad edasi koostöö Travisega. Lähiajal pidi ilmuma uus tossude kollektsioon, mille disainis just skandaalne räppar.

Praeguseks on Astroworldi tragöödia tõttu elu kaotanud inimeste hulk tõusnud kümneni. Pühapäeval lahkus meie hulgast üheksa-aastane Travise fänn, kes oli kontserdil koos oma isa ja vanaisaga.

Nii Travis kui ka Kylie on pärast tragöödiat otsustanud hoida madalat profiili. Nad vabandasid 24 tundi pärast kontserti lõppu, kuid pärast seda on nad radarilt justkui kadunud. Lähiajal peaks skandaalsele staarpaarile sündima teine laps. Nende peres kasvab kolmeaastane tütar Stormi.

Kümned inimesed on kaevanud Travise, kontserdikorraldajad, turvafirma ja ka räppar Drake'i kohtusse ning nõuavad valuraha.