Lauljanna ei peatunud 24 tunni jooksul kordagi. Selle aja jooksul tantsis ta kaasa Radio 2 reisiuudistele, laulis koos Tony Blackburniga karaoket ning vahetas iga natukese aja tagant ühe sädeleva kleidi teise vastu, kirjutas BBC.

Aga mida lähemale lõpp jõudis, seda emotsionaalsemaks ta muutus. "Olen omadega läbi," ütles ta maratoni otseülekandena läbi BBC iPlayeri vaadanud inimestele. "Ma ei suuda nutmist lõpetada."

Ellis-Bextor hakkas tantsima teisipäeval kell 9:26 ning teenis selle aja jooksul moraalset toetust enda sõpradelt nagu Natalie Imbruglia, Tamsin Outhwaite, Gemma Collins ja Michael Ball.

"Kui miski mu tapad, siis see on "Murder On The Dancefloor" ("Mõrv tantsuplatsil") ja mulle ei meeldi, et artikli pealkiri kirjutab end ise," naljatas lauljanna kohe väljakutse alguses, viidates enda suurimale hitile.

Ellis-Bextor suutis terve aja kenasti vastu pidada, aga esimene suurem takistus tuli viimase tunni alguses. "Ma mõtlesin, et kukun peagi põrandale kokku. Siis käis mõte peast läbi, et kas inimesed tunneksid mulle pigem kaasa või tahaksid oma raha tagasi."

Aga ta pidas ka viimase tunni kenasti vastu, tema abikaasa, nende viis poega ja ema talle kaasa elamas.

Tantsumaraton lõppes ABBA lauluga "Dancing Queen", mille järel Sophie Ellis-Bextor väsinult maha vajus. Lauljanna sõnul oli kogemus tore ja auväärne, aga suure kurnatuse tõttu ei tahtvat ta kellegagi rääkida ega rohkem tantsida.

Selle järel avaldati, et Ellis-Bextor teenis 803 384 naela erinevate lastele mõeldud heategevusorganisatsioonide heaks üle UK. "See on fenomenaalne. Tänan teid väga," ütles lauljanna summat teada saades.

Näitleja Simon Pegg naljatas, et kui Ellis-Bextor teeb teise 24 tundi veel otsa, siis ta duubeldab kogutud summa.