Politsei esindaja sõnul löödi tõsielutäht Las Vegases abielunaisega flirtimise eest teadvusetuks, kirjutas TMZ.

Saates "The Challenge" aastaid kaasa teinud Nelson Thomas olla politseile rääkinud, et ta kohtas ARIA kuurordis ja kasiinos ühte naist ning hakkas temaga rääkima. Kõik tundus nagu okei olevat, kui Thomas sai löögi vastu nägu ja kukkus pikali. Järgmine asi, mida tõsielutäht mäletas, oli see, kui keegi ta äratas, ütles, et ta oli peksa saanud ja tema kaelakee oli ära võetud.

Politsei sõnul kinnitab juhtunut turvakaamera salvestis, millest on näha, et pärast pikali löömist lõi tundmatu mees Thomast veel korra.

Thomase sõnul tuli löök talle täiesti ootamatult ning tema nina paistetas nii üles, et ta ei saanud arstidelt abi enne, kui paistetus oli alla läinud.

Nelson Thomas väitis sotsiaalmeedias, et teda rünnati, kuna taheti varastada tema 10 000 dollarit maksnud kaelakee, aga naise abikaasa Kevin Dixon räägib muud juttu.

Politseiga rääkides tunnistas Dixon, et ta tõepoolest lõi Thomast ning sündmused olid alguse saanud liftist, kus kõik kolm koos olid. Kui Dixon liftist lahkus, siis oli naine jäänud maha ja Thomasega edasi suhelnud.

Kevin Dixon ei teadnud, kus ta naine oli, ta helistas talle mitmel korral ja saatis sõnumeid, kuni leidis ta viimaks Nelson Thomasega rääkimas. Dixon tunnistas, et ta oli armukade ja olukorra eskaleerumisele aitas kaasa ka tema purjus olek.

Dixon arreteeriti hiljem löömise ja varguse eest. Nelson Thomas aga sai viimaks oma ninale ravi.