Kahetunnine saatelõik sisaldas mitmesuguseid segmente intervjuust Oprah Winfrey'iga, kus paratamatult oli 33-aastase lauljatariga peamiseks jututeemaks tema tohutu kaalukaotus. Üllataval kombel tunnistas Adele ka seda, et võitles pärast toonasest abikaasast Simon Koneckist lahutamist tõsiste ärevushäiretega.

"See kõik on seotud peamiselt minu ärevusega. Mul olid kõige kohutavatamad ärevus- ja paanikahood pärast seda, kui ma lahutasin oma abielu," märgib Adele. Lauljatari sõnul halvasid ärevushäired ta täielikult ning tekitasid temas küsimusi, miks ta ei ole võimeline omama kontrolli oma keha üle.

Seejärel jätkas ta, et ühel hetkel avastas ta tõsiasja - kui ta oli koos treeneriga jõusaalis nägi lauljatar, et tal ei ole enam ärevust, eriti koos oma treeneriga.

"Ma märksin, kui palju ma usaldasin oma treeneri kohaolekut, kuigi oma olin omadega täiesti kadunud, kuid mul ei olnud seejuures ka enam mitte mingisugust ärevust. Sellest sai minu enda aeg - mul oli järsku plaan ajal, kui mul plaane justkui polnud," sõnab ta.

Samas reageerisid omal ajal paljud fännid laulja muutustele ning lisaks positiivsele vastukajale sai laulja ka negatiivseid kommentaare. Sellegipoolest ei häiri need Adele'i karvavõrdki. "Ma ei olnud isegi kuidagimoodi šokeeritud ega hämmastunud. Mu keha on kogu mu karjääri jooksul olnud inimestele objekt - kas ma olen liiga suur või väike, kuum või mitte. Ma ise ei ole kunagi kedagi vaadanud tema keha pärast," nendib ta. "Olin juba toona kehapositiivne ja olen seda ka nüüd."