Superfinaali ukse taha jäänud Maribeli suunas tuli meeletult palju kriitikat ka eilse saate jooksul. Kui tema konkurentide Wanda Helene ja Alika kohta käivate Delfi ja TV3 postituste alla koguneb peamiselt ainult ülistavaid ja positiivseid kirjutisi, siis Maribeli postituste juures on mõned karmimad kommentaarid saanud lausa kümneid või sadu meeldimisi teiste superstaarisaate jälgijate poolt.

"Mina Maribeli fenomenist aru ei saa. No ei ole hea," nuputas üks televaataja pärast lauljatari eilset esimest esitust. "Millal inimesed aru saavad, et ta ei oska laulda? Ta on piltilus naisterahvas, aga superstaar? Kindlasti mitte. Kuidas kohtunikud sellest aru ei saa?" mõtiskleb ka teine saate jälgija.

"Annab ikka nii valesti laulda, ajas lausa juuksed püsti," tunnistab üks vaataja. "Pidin lausa teleka vaiksemaks panema, kuidagi nii mööda laulis täna," lisab teine.

Leidub ka mitmeid kommentaatoreid, kes ei mõista, kuidas Ithaka Maria õpilane üldse nii kaugele saates jõudis. Kirjutistes ringlevad vandenõud, et kohtunikud on kinni makstud või käib saate ümber mingi muu sahkermahker.

Ka duett kohtunik Birgit Sarrapiga tekitas vaatajates vägagi kahetisi tundeid. "Maribelil imeline oskus kõik laulud ära rikkuda, kuigi Birgit proovis päästa, mis päästa andis," seisab ühes populaarseimas kommentaaris. "Birgit oleks võinud seda laulu küll üksinda laulda," nõustub teine vaataja.