Politsei kahtlustab, et Avant võis olla röövijate kindel eesmärk. "Ma ei usu, et see oli juhuslik rünnak, kuid ma ei soovi sel teemal hetkel spekuleerida," lausub Beverly Hillsi politseiosakonna ülem Mark Stainbrook eilsel pressikonverentsil. Tema sõnul on kahltustatav või kahlustatavad siiani vabaduses ning mõrva motiiv on veel siiani ebaselge. Mõrvajuurdlus on aktiivselt käimas.

Muu hulgas otsustas Stainbrook ette lugeda Avanti perekonna pöördumise. "Jacqueline oli imeline naine, ema, filantroop ja 55-aastane Beverly Hillsi kodanik, kes andis mõõtmatult positiivse panuse ja kunstikogukondadele," luges politseiülem. "Teda hakatakse tõeliselt igatsema kogu pere, sõprade ja paljude inimeste poolt, kellega ta elu jooksul kokku puutus."

Avantid abiellusid 1967. aastal ning neil on kaks last. Clarence Avant võeti ka selle aasta alguses Rock and Roll Halli kuulsustekoja liikmeks. Uudis tema surmast pani mitmed inimesed Los Angelses kaasa tundma Avantile. "Ma süda on tõeliselt murtud sellest šokeerivast ja traagiliselt mõrvast," lausus kongressi liige Karen Bass.