Lateche Norris on Indianast pärit noor naine, kes otsustas läänerannikule San Diegosse oma poiss-sõbrale külla minna, kuid jäi siis teadmata kadunuks. Õnneks leiti ta elusa ja tervena mitme nädala möödudes üles ning tema leidmisele aitasid kaasa ka 22-aastaselt tapetud Gabby Petito vanemad, kirjutas TMZ. Juba on hakatud kahe juhtumi vahel ka võrdluseid looma.

TMZ suhtles 20-aastase Lateche isa Walter Callumiga, kelle sõnul on noor naine koos oma ema Cheryl Walkeriga turvaliselt Californias.

Lateche Norris otsustas novembri alguses minna külla läänerannikule kolinud kallimale Joseph Smithile. Lateche maandus San Diegos, aga jäi natuke pärast seda kadunuks, kui tema kontakt vanematega lõppes ja kohalikud võimus sekkusid asjasse. Neiu ema usub, et Lateche ja Joseph Smithi vahel võis tekkida tüli.

San Diego politsei avaldas kohaliku poe turvakaamerasalvestise, milles on näha Lateche Norrist sisseoste tegemas. Video, mis oli salvestatud 4. novembril, kujutas Latechet viimast korda enne kadumist.

Gabby Petito vanemad on Lateche Norrise vanematega suhelnud, andes neile nõu, kuidas meediaga suhelda ja kuidas lapse kadumisega hakkama saada. Lisaks on nad kadumise kohta jaganud sotsiaalmeedias infot.

Lateche ema Cheryl usub, et tema tütre rassi tõttu ei ole see juhtum saanud meedias sama palju kajastust kui Gabby Petito kadumine.