Dua Lipa nimi jõudis Mihkli teadvusesse vaid tänu sellele, et staarisaate osalist Maribel Väänat hakati Dua Lipaga võrdlema. Ka praeguseni ei ole mees lauljanna tegemistega ülemäära palju kursis ning teab ka põhjust, miks see nii on. "Ma ei tea temast midagi, sest minu 8-aastane tütar, kelle nimi on Mirjam, ei ole tema fänn!" põrutas Mihkel.

Novembri lõpus kinnitas Raud Kroonikale, et tema teed Ameerikas elava abikaasa Liinaga on nüüd lõplikult lahku läinud. USAs käib ta vaid laste pärast: "Näen Mirjamit ja Joosepit vähem, kui isana tahaksin, aga selline see üle-ookeani-logistika paraku on."

Lapsed Mirjam ja Joosep jäid emaga Ameerikasse ning Mihkel püüab neid külastada nii sageli kui võimalik. Varem lendas ta iga kuu vähemalt 48 tunniks Chicagosse, kuid nüüd ta enam seal nii sageli ei käi.

"Käin oma lapsi vaatamas nii tihti, kui mu töögraafik võimaldab. Järgmine kord saabub juba õige varsti, kohe pärast "Eesti otsib superstaari" viimast saadet.

Õnneks on olemas Facetime ja muud kaasaegsed nipid, mis tuhandete kilomeetrite pikkused vahemaad veidi lühemaks muudavad," räägib Mihkel.