"Tahan, et see oleks selge, et olen terve vaid tänu vaktsiinile," ütles laulja. "Vaktsiin on imeline ja see seni säästnud ka minu venna Finnease nakatumisest, see on säästnud minu vanemad nakatumast, see on säästnud minu sõbrad nakatumast," lisas ta.

Viirus mõjutas Eilishi tervist kaks kuud ning tal on ka praegu teatud kõrvalnähud, mida ta avaldada ei soovinud. "Kui ma ei oleks vaktsineeritud, siis ma oleksin surnud, see oli lihtsalt nii halb."

Billie Eilish teenis hiljuti 2022. aasta Grammydel nominatsioonid seitsmes kategoorias, mille hulka kuulusid aasta album ja aasta laul.

Kui vaktsineerimine on teema, mis inimesed omavahel tülli ajab ning mille tõttu lõpetatakse ka teatud artistide muusika kuulamise, siis Billie Eilish on jälgijaid kaotanud ka enda liigse paljastamise tõttu.

19-aastane Billie Eilish tunnistas, et kui ta hakkas sotsiaalmeedias rohkem ihu näitama, siis kaotas ta 100 000 jälgijat.

Ta jäi suurel hulgal jälgijatest ilma juulis, kui postitas Instagrami pildi endast kandmas korsetti, mis tõi välja ka tema kurvid, kirjutas Cosmopolitan.

Grammy võitnud artist rääkis ajakirjale Elle enda kogemusest, püüdes vahepeal uute stiilidega katsetusi teha. "Inimesed hoiavad mälestustest kinni, neil on sellega teatud side. Aga see võtab nii palju inimlikkust ära. Ma kaotasin 100 000 jälgijat oma rindade pärast. Inimesed kardavad suuri rindu."

Ajakiri tõi välja ka mitmeid kommentaare, mille Billie pärast pildi postitamist sai, kutsudes teda ebasiiraks, silmakirjalikuks, tema pilt valmistas mõnele fännile isegi piinlikust ning Bille't süüdistati selles, et muusikatööstus on teda muutnud.

"Ühel päeval ma kandsin maikat ning see ei olnud isegi provokatiivne pluus. Aga ma teadsin juba, kuidas inimesed mõtlevad, öeldes, et "näe, ta riietub seksikalt, ta tahab kindlasti mingi sõnumi edasi anda". Ei. Väljas on sada kraadi sooja ja ma tahtsin maikat kanda," rääkis laulja.

Kas ta oma vaktsiine pooldava väljaütlemise kohta ka kuulajaid kaotab, näitab aeg.

Jaga
Kommentaarid