Maríni jäävad igatsema tema sõbrad, pere ja fännid, kirjutas klassikalise muusika grupp sotsiaalmeedias. "Mitte kunagi ei saa olema teist samasugust häält ega hinge nagu Carlol."

Grupp lisas, et nad lootsid, et Maríni tervis paraneb, kui ta sel kuul haiglasse viidi. Selle tõttu pidid nad edasi lükkama ka plaanitud UK jõulutuuri.

Meeste neliku tõi 2003. aastal kokku Simon Cowell ja neil oli UKs kolm esimese koha albumit.

"Ma leian, et minu tundeid on praegu raske sõnadesse panna," kirjutas Simon Cowell Twitterisse. "Tunnen Carlo surma pärast meeletut kurbust. Ta armastas elu. Ta armastas esineda ja oli alati tänulik fännidele, kes teda esimesest päevast alates toetasid."

"Puhka rahus, Carlos. Jään sind igatsema."

Marín on Saksamaal sündinud, kuid kolis 12-aastaselt Hispaaniasse. Ta oli Il Divos bariton, lauldes seal koos tenorite Urs Bühleri ja David Milleri ning poplaulja Sébastien Izambardiga.

"Laulmine on viis väljendada seda, mida ma tunnen, see on minu elustiil," tsiteeritakse teda bändi kodulehel. "Laulmine on see, mida armastan, ning tänan teid, et lubate mul elatist teenida sellega, mida armastan."

Hispaania väljaanne El País avaldas, et Carlos Marín oli UK tuuri ajal haigeks jäänud, ta viidi haiglasse, kus ta pandi kunstlikusse koomasse. UK väljaande Independent kohaselt suri Marin COVID 19sse.