"Chris Nothiga ei filmita enam uusi episoode sarja "The Equalizer" jaoks," teatavad tootjad CBS ja Universal Television. Nimelt süüdistavad kaks naist Nothi seksuaalses väärkohtlemises. Näitleja ise on siiani kõikvõimalikke süüdistusi eitanud.

"Süüdistused minu suhtes on tehtud inimeste poolt, kellega ma kohtusin aastaid tagasi. Need on täielik vale ja laim. Väidetavate kannatanute lood võivad olla 30 aasta või 30 päeva tagused. Minu jaoks tähendab ei, alati ei-d. See on piir, millest ma üle ei astu. Kohtumised on alati olnud konsensuslikud. Nende süüdistuste ilmumise ajastus on kahtlane. Ma tõesti ei tea, miks sellised väited nüüd lagedale ilmuvad, kuid ma tean üht: ma ei rünnanud neid naisi," lausus Noth oma avalduses.

"The Equalizer", kus teeb kaasa ka näitleja Queen Latifah, portreteerib endist CIA direktorit William Bishopi. CNN kontakteerus ka Nothi esindaja kommentaari saamiseks. JUba eelmine nädal visati näitleja välja talendiagentuurist A3 Artists Agency. Niisamuti lõpetas Peloton Nothiga seotud reklaami levitamise.