Tema esindaja Bumble Wardi sõnul suri Jean-Marc Vallee sel nädalavahetusel ootamatult enda Quebec Citys asuvas maamajas, kirjutas DailyMail.

Vallee pere ja sõbrad on režissööri surmast šokeeritud. Tema produtseerimise partner Nathan Ross kinnitas samuti Vallee surma ning mälestas teda kauni sõnumiga. "Jean-Marc seisis loovuse, tõetruu ning uute asjade proovimise eest. Ta oli tõeline artist ning lahke ja armastav kutt," sõnas Ross.

"Kõik, kes temaga töötasid, märkasid tema talenti ja visiooni. Ta oli sõber, loovpartner ja mulle vanema venna eest," lisas Ross.

Valleest jäid maha kaks poega Alex ja Emile, kelle ta sai eksabikaasa Chantal Cadieux'ga, õed Marie-Josee Vallee, Stephane Tousignant ja vend Gerald Vallee.

Jean-Marcu surma põhjust pole avaldatud.

"Dallas Buyers Club" rääkis AIDSi epideemiast ja selle peaosas oli Matthew McConaughey, kes mängis päriselus AIDSi patsienti Ron Woodrofi, kes hakkas Texasesse eksperimentaalravimeid sisse smugeldama, et surmava haiguse vastu võidelda.

Filmis tegi kaasa ka Jared Leto, kes mängis transnaisest HIV-positiivset patsienti. Mõlemad võitsid oma rolli eest ka Oscari.