Deana Noop oli varasemalt saanud Pfizeri vaktsiini, millele lisandus nüüd Moderna tõhustusdoos Tartu Ülikooli kliinikumis.

Foto: Instagram

Teade vaktsineerimisest sai vaid paarkümmend minutit üleval olla, kui juba tekkis esimene protestija, kes Deana soovi enda tervist kaitsta maha laitis.

Deanat kutsuti enda vaktsineerimise ees "debiilikuks", millele juutuuber vastas, et juba ootas selliseid sõnumeid enda kirjakasti.

Foto: Instagram

Popstaar Billie Eilish rääkis detsembri keskel, kuidas vaktsineerimine tema elu päästis. Ta avaldas intervjuus Howard Sterniga, et põdes viirust augustis.

"Tahan, et see oleks selge, et olen terve vaid tänu vaktsiinile," ütles laulja. "Vaktsiin on imeline ja see seni säästnud ka minu venna Finnease nakatumisest, see on säästnud minu vanemad nakatumast, see on säästnud minu sõbrad nakatumast," lisas ta.

Viirus mõjutas Eilishi tervist kaks kuud ning tal on ka praegu teatud kõrvalnähud, mida ta avaldada ei soovinud. "Kui ma ei oleks vaktsineeritud, siis ma oleksin surnud, see oli lihtsalt nii halb."

Jaga
Kommentaarid