Amber Heard otsustas seda teha seoses 2015. aastal toimunud intsidendiga, kus ta rikkus kahe koeraga karantiinireegleid, kirjutas BBC.

Tol aastal reisis Heard Queenslandi, et külastada oma abikaasat Johnny Deppi, kes filmis seal "Kariibimere piraatide" järjefilmi. Kahe osapoole vahel tekkis paras tüli, kui Joyce, kes oli tol ajal põllumajandusminister, ütles, et Heard peaks koertega minema tagasi koju või riskima asjaoluga, et koerad pannakse magama.

Johnny Depp sekkus sõnavahetusse, nimetades Joyce' higistavaks ja paksu kõhuga austraallaseks.

Pühapäeval säutsus Amber Heard, kes on nüüdseks Deppist lahutatud, et võttis endale uue lemmiku, kes sai nimeks Barnaby Joyce.

Minister ise ütles Austraalia meediale, et ta on nimevalikuga okei ja tal pole loomadega mingit probleemi. "See on tõeliselt suur saavutus, et olen pärast kõike seda ikka veel tema peas, samas, kui mina olen nad ammu unustanud," ütles Barnaby Joyce.

2016. aastal tunnistas Amber Heard end süüdi, et valetas immigratsioonikaartidel oma lemmikute Boo ja Pristoli kohta. Ta ei deklareerinud loomi, kui ta eralennukiga Queenslandi lendas.

Paar pidi avaldama ka vabandusvideo, kus nad julgustasid inimesi Austraalia seadusest kinni pidama. Austraalias on loomade importimisega karmid reeglid, et riiki haiguseid sisse ei tooks.