„Oluline on uue ilmakodanikuga maha saada. Ja oleks väga tore, kui mu laps saaks n-ö rinnapiimaga kaasa kogemuse sellest, kui käime mööda Eestit „Kuuuurijat“ tegemas. Ma ei arva just, et peaksin imikuga pedofiile taga ajama, aga mõnede lugude puhul, kui ta juba vanem on, oleks tore, kui ta meiega kaasa tuleb. See on ju tore, kui laps näeb, millega ta ema või isa tegeleb."

Ajakirjanikutööd Katrin seoses beebi sünniga katkestada ei kavatse. "Rõõm on suur ja moodsatele aegadele kohaselt jääb teine pool isapuhkusele," sõnab Katrin.

"Töö olen korraldanud juba viimased kuus kuud nii, et oleksin beebi tulekuks valmis ja midagi pausile ei lähe. Mul on täna suurepärane meeskond, kes koosneb võimekatest ajakirjanikest, kes teevad nii Elu24 kui ka "Kuuuurijat". Suurem meeskond annab võimaluse teha suuremaid lugusid ja võtta ette rohkem teemasid, mida ma varem väiksema tiimiga nii palju teha ei jõudnud. Nii et uue ilmakodaniku sünni tõttu minu töö seisma ei jää ja kõik jätkub kevadel endistviisi," lubab Lust.