Pühajärve Jaanituli 2022 üks peaesinejatest on elektroonilise muusikastiili drum & bass esindaja Netsky. Sama stiili esindab juba 2003. aastast Inglismaa tantsumuusika edetabelites figureerinud Sub Focus. Hollandist saabub festivalile Martin Garrixi mitmete tuntud hittide kaasprodutsent ja hea sõber Julian Jordan. Samuti on Pühajärve Jaanitule oma tihedasse graafikusse mahutanud elektroonilise muusika absoluutsesse tippu kuuluv Eesti DJ ja produtsent Madison Mars. Nimekirjast on puudu veel üks maailmakuulus artist, kes avalikustatakse kevadel.

Pealaval saab taas näha Pühajärve publikut raputanud Cartooni ja Eesti räpimuusika esivedurit 5Miinust. Artistide nimekiri Pühajärve Jaanitulel sellega ei piirdu. Kahe päeva jooksul astuvad lavale Smilers, Terminaator, Tanel Padar, Karl-Erik Taukar, Liis Lemsalu, Wateva ja Siimi. Esinejate nimekiri ei ole veel lõplik ja oodata on mitmeid erishow’sid.

Lisaks heale muusikale, suvisele meeleolule ja armastatud staaridele saab Pühajärvel osaleda traditsioonilistes jaanipäevamängudes, sooritada benji-hüppeid ning lõbutseda erinevatel atraktsioonidel. Festivalist ja suve pikimatest päevadest täieliku naudingu saamiseks on võimalik ööbida Pühajärve kaldal kontserdipaigast vaid mõne sammu kaugusel asuvas maalilise vaatega telklaagris.